Vi söker Industrielektriker

Kunskap. Ansvar. Engagemang.

Vill du ha mer spänning i vardagen genom en roll som industrielektriker. Varmt välkommen att bli en del av Höganäs största elföretag – IBC elinstallation!

Arbetsbeskrivning Industrielektriker

Som industrielektriker arbetar du självständigt eller i grupp ute hos våra industrikunder. Detta arbete inkluderar även felsökning och i undantagsfall ombyggnad i apparatskåp. I vissa fall kan du även behöva hjälpa till på rena entreprenader.

Bli en del av IBC elinstallation!

Vi är ett sammansvetsat och hjälpsamt team som arbetar med spännande och varierande uppdrag. Kanske är du vår nästa kollega? Det är iallafall vad vi hoppas på! Här på IBC elinstallation arbetar industri-, service- och entreprenadelektriker som utför elinstallationer till industri, byggare och privatpersoner. Vårt arbetsområde är främst i Höganäs och Helsingborg, men har även arbete i Bjärehalvön, Landskrona, Klippan och Ängelholm. Långa dagar i bil och sena kvällar är alltså inte att tänka på. Här ligger allt fokus på att du ska få ut så mycket som möjligt av dina arbetsdagar!

Dagarna börjar vi 07.00 och avslutar 16.00. Vi förstår att det även finns ett liv utanför arbetet, därför är vi självklart flexibla och låter dig anpassa dina arbetstider om du någon gång skulle ha något inplanerat. Här täcker vi upp för varandra och kommer överens om vad som fungerar för oss i teamet!

Som du kanske förstår så arbetar vi ganska fritt och med mycket eget ansvar. Ditt material beställer du själv, och din arbetstid registrerar du med din mobiltelefon eller platta i programmet Hantverksdata.

Du - erfaren, självgående och med en god samarbetsförmåga

Vi är på jakt efter en självgående ECY-certifierad elektriker med ett antal år inom branschen. Du behöver även ha ett B-körkort – annars blir det svårt för dig att ta dig runt i din Volkswagen Caddy! För oss är det oerhört viktigt att du trivs och fungerar i gruppen, därför behöver även din samarbetsförmåga vara på topp.

 

 

Läs vad din framtida kollega, Linus Frick, har att säga om sitt arbete på IBC elinstallation!

“2015 var jag sugen på en ny utmaning i en ny miljö – och då hittade jag hit! Här har jag verkligen trivts från första stund och man känner verkligen att vi alla är en viktig del av företaget. Något som jag trivs med är att man har möjlighet att göra det man vill. Min roll är servicelektriker, men eftersom jag drivs av variation och utveckling så har jag fått möjlighet till en kombinerad tjänst där jag gör lite allt möjligt. I princip är det som att man vore egenföretagare eftersom man får så pass mycket frihet. Jag gör allting själv och här är ingen som lägger sig i eller kontrollerar en, men man får också hjälp när man behöver det. Det är bra kollegor och en bra ledning! Jag älskar varje dag jag jobbar, det är det som är så roligt.”

 

Korta beslutsvägar

Vi är ett familjeägt företag med extremt korta beslutsvägar och utan hierarkier. Hos oss har alla kollegor möjlighet att påverka. Vi vill ta vara på din kompetens och är lyhörda inför nya idéer för att utvecklas framåt!

Fina förmåner och roligare aktiviteter

Här hittar vi på mycket utanför arbetet! När vi får nya kollegor så blir de ofta glatt överraskade över våra aktiviteter. Nu kanske du blir nyfiken på vad för roligheter det egentligen är vi hittar på? Det beror helt på vad vi har lust för. Tidigare har vi utifrån kollegors önskemål bland annat paddlat kajak, turat mellan Helsingborg och Helsingör samt åkt go kart. Vi har dessutom årliga kick-offer, påsklunch och julbord. Självklart går vi även på elfack-mässor! Utöver detta erbjuds du också ett väldigt förmånligt friskvårdpaket. Vi har en väldigt bra gemenskap. Mycket tack vare aktiviteterna, men också tack vare människorna som jobbar här. Här är vi inte bara kollegor – vi är också vänner!

Möjlighet att ta en ny väg

Om du någon gång skulle känna att du tröttnat på industriarbeten men ändå vill stanna kvar hos oss, så har du möjlighet att gå över till service- eller entreprenadsidan.

Hur söker jag jobbet?

Vi hanterar ansökningar löpande. Om du har frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Åsa Rosengren, personalansvarig, personal@ibc-group.se eller 042-36 02 62. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryterare.

Känner du dig laddad för att bli en av oss?

Vi hanterar ansökningar löpande. Vänta därför inte med din ansökan!

    error: Content is protected !!