Vi söker serviceelektriker och industrielektriker.

IBC elinstallation

IBC elinstallation är Höganäs största elföretag. Vi arbetar mot entreprenader, inom industrin och mot privatpersoner. Dessutom utför vi ”el i styr” mot ventilationsbranschen. För ett år sedan förvärvade vi ett larmföretag, som idag ingår i företaget. Vi är drygt 20 elektriker, som främst arbetar i Höganäs och Helsingborg. 

Tillsammans med IBC control och IBC automatic ingår IBC elinstallation i en familjeägd minikoncern med ett 50-tal anställda.

Arbetsbeskrivning Serviceelektriker 

Du kommer mestadels arbeta med mindre servicejobb. Men du bör även vara beredd att hjälpa till på större projekt. Du kommer självständigt att planera och utföra arbetet, med behövlig stöttning från arbetsledaren.

Arbetsbeskrivning Industrielektriker

Som industrielektriker arbetar du mestadels självständigt ute hos våra industrikunder. 

Detta arbete inkluderar även felsökning och i undantagsfall ombyggnad i apparatskåp. I vissa fall kan du även behöva hjälpa till på rena entreprenader.

Din bakgrund i ovanstående tjänster

Vi ser att du har flera års erfarenhet inom elbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt och ha lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Du är bra på att planera, skapa och upprätthålla kontakter. 

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med kunder, kollegor och leverantörer, vilket ställer krav på god social förmåga och tydlig kommunikation. Vi tror därför att du är en person som trivs i samarbete med andra och som gärna aktivt bidrar till att skapa god stämning på jobbet. 

Personliga egenskaper vi värdesätter, är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. 

Kompetenser

• Relevant gymnasieutbildning inom elprogrammet

• Några års erfarenhet av arbete som elektriker

• B-körkort är ett krav

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Åsa Rosengren 042-36 02 62 eller skicka ansökan till personal@ibc-group.se. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart du kan, sista ansökningsdag är 2020-03-20. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryterare.